Vragen en antwoorden

Stel uw geloofsvraag hier!

Required *

Gelieve uw voor- en achternaam in te vullen

Gelieve een geldig e-mail adres in te vullen

  Refresh Captcha  
Typ de tekens hierboven over om te kunnen versturen aub
   
W. M. Branham - De diepte roept tot de diepte (Video) Print E-mail
There are no translations available.

W. M. Branham
In de Bijbel kwam God als mens bij Abraham en kende de gedachten van Sara ook al was ze in een andere tent (Genesis 18).

Dit was een uniek teken dat God toonde vlak voor de vernietiging van Sodom en Gomorra.

Op dezelfde manier zou het ook op het einde gebeuren: God zal zich opnieuw tonen als de tijd weer vergelijkbaar is met Sodom en Gomorra (Lucas 17:28-30).

Dat is zeker gebeurd in onze tijd! God heeft zich nogmaals getoond door dezelfde gave van het kennen (onderscheiden) van de harten door br. Branham te tonen in onze tijd.

Deze gave is op honderden geluidsopnames te beluisteren, maar slechts op 1 video die u hieronder kan afspelen met Nederlands vertaalde tekst.

De Here Jezus zelf toonde deze gave ook toen Hij op aarde was en wist wat Nathanaël onder de boom besprak voor hij tot Hem kwam. Het is nog veel duidelijker toen Jezus tot de Samaritaanse vrouw sprak aan de bron en haar vertelde dat ze 6 mannen in haar leven had. Dat veranderde de vrouw en ze herkende door deze gave dat Jezus de gezalfde Messias was! (Johannes 4) Hoe anders dan de Farizeërs die Jezus een duivel (Beëlzebub) noemden wanneer hij de slechte gedachten van hun hart onderscheidde.

Op het einde van de prediking is er een gebedsrij waar dezelfde gave van onderscheiding door br. Branham werkt. God zegt door br. Branham niet enkel wat de ziekte is van de mensen maar ook hun naam en adres, wat er vroeger in hun leven gebeurd is en vooral dat ze genezen worden! Dit is niet één keer ergens in het geheim gebeurd maar honderden keren en alles is opgenomen en beluisterbaar. In het Nederlands op de volgende website: Gesproken Woord Uitgaven.

Klik op de afspeelknop linksonder om de video te starten. Met de vierkante knop rechtsonder vergroot u het beeld tot uw volledige schermgrootte.