Info (onderwerp lezen of beluisteren)

Klik hieronder

Vragen en antwoorden

Stel uw geloofsvraag hier!

Verplicht *

Gelieve uw voor- en achternaam in te vullen

Gelieve een geldig e-mail adres in te vullen

  Vernieuwen Captcha  
Typ de tekens hierboven over om te kunnen versturen aub
   
Wat moeten we doen, opdat wij de werken Gods mogen werken? Afdrukken E-mailadres

"Wat moeten we doen, opdat wij de werken Gods mogen werken?" Dit is de vraag van iedere oprechte Christen voor zijn/haar persoonlijke leven. Deze vraag stelden de mensen in het boek Johannes (6:28) aan Jezus nadat Hij hen corrigeerde omdat ze Hem vooral volgden voor de gratis voedselbedeling. Het is ook voor een ieder van ons die zijn/haar inkomen haalt uit het werken voor het evangelie een uitdaging om de juiste motivatie en objectieven te houden en oprecht Gods weg verder te volgen ook als die ingaat tegen ons aardse financiële belang.

Jezus geeft het antwoord wat we moeten doen: "Dit is het werk Gods, dat gij gelooft in Hem, die Hij gezonden heeft." Ongeveer 2000 jaar geleden was de uitdaging om God te geloven in een menselijk lichaam genaamd Jezus. Vandaag zet Jezus zijn werk verder in sterfelijke mensen (Joh. 20:21) om Zichzelf volledig te openbaren op het einde van de tijd (Lucas 17:30). Hiervoor heeft God het goed geacht een mens als profeet te gebruiken om Zijn kinderen deel te maken van zijn werken in de eindtijd (Amos 3:7). Deze profeet menen wij te herkennen in W.M. Branham door het bestuderen van Zijn prediking en door de overduidelijke bovennatuurlijke tekenen en wonderen die op meer dan 1000 opnames als bewijsmateriaal vastgelegd zijn.

De Here Jezus moedigt ons aan om geen aanstoot te nemen aan de boodschappers, want het is wel God zelf die hen (en ons) stuurt: "Wie jullie ontvangt ontvangt mij, en wie mij ontvangt ontvangt hem die mij gezonden heeft. Wie een profeet ontvangt als profeet, zal het loon van een profeet ontvangen" (Mat. 10:41). Er is een groter loon door zonder vooroordelen open te staan voor Gods dienstknechten . "toetst alles en behoudt het goede" (I Tess. 5:21).

God werkt nu eenmaal door de prediking van het Woord (Rom. 10:14-17) om geloof te bewerken, aan ons de uitdaging om zelf te toetsen of de prediking van W.M. Branham in lijn is met de Bijbel. Van de 1100 samenkomsten zijn er meer dan 360 vertalingen in boekvorm beschikbaar in het Nederlands op het internet op www.messagehub.info/nl voor iedereen om te toetsen. We horen het graag als u ergens vragen over hebt: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Gods zegen en wijsheid toegewenst